Het jaarlijkse treffen tussen Voorst en Twello vond dit jaar plaats in Twello bij hotel restaurant Taverne. Het vooraf gevreesde Voorst werd door de Twellonaren met een ruime nederlaag naar huis gestuurd. Voorst startte goed, maar gaandeweg de avond liep Twello uit naar een 10-5 overwinning.

Beide teams begonnen enigszins verzwakt aan de match. Voorst miste enkele eerste teamspelers en bij Twello speelden o.a. clubkampioen Jos Barendregt, Willem van Diggele en Rien van Hattum niet mee.

Voorst begon sterk door al snel een 2-0 voorsprong te nemen. Henk Casteel en Jan Bron legden het af tegen respectievelijk Marcel Kraaijkamp en Jeroen Nikkels.

In de loop van de avond vocht Twello terug en kwam op voorsprong, die nadien werd uitgbouwd. Met nog drie partijen te gaan was de overwinning reeds binnen, waarna uiteindelijk de jeugdige Maarten Potters verloor na een prima partij tegen Guido van Heuvelen. Eddie Sander maakte het Michiel Jansen erg lastig in het eindspel en hield remise, terwijl aan bord 1 na een zinderend eindspel Gerard Bons de volle winst pakte tegen Rudy Bloemhard.

De uitslagen zijn:
Twello - Voorst 10 - 5