Vanouds vindt jaarlijks in januari in Nederland het Hoogovenschaaktoernooi plaats. Dit wereldberoemde evenement heeft twee naamsveranderingen ondergaan (na Corus, nu Tata..), maar de succesformule is gelukkig ongewijzigd gebleven. www.tatasteelchess.com

Vorig jaar brachten diverse clubleden in Wijk aan Zee een bezoek. Dit jaar zouden we dat kunnen combineren, zodat we elkaar daar niet plotseling tegen het lijf lopen. Niet erg, maar samen reizen en genieten van de sfeer voegt iets toe aan zo┤n leuk uitje.

Het voorstel is er op zaterdag 29 januari naar toe te gaan. Mijn idee is omstreeks 13.00 uur te vertrekken uit Twello, hoe het verder verloopt zien we wel, maar voor 18.00 zullen we Wijk aan Zee waarschijnlijk niet verlaten hebben. Afhankelijk van het aantal auto┤s en de wensen kan een en ander natuurlijk anders worden ingevuld.

Heb je belangstelling? Laat het me weten, zodat er enige co÷rdinatie kan plaatsvinden.

Wobbe de Vries
wobbe.vriesde@gmail.com