Enkele ronden voor het einde van de competitie analyseerde ik met enige beelden de strijd tussen Wobbe en Jos. Je hoeft alleen hiernaast '23 mei Halo' aan te klikken. (Heerlijk die digitaliteit, geen gezoek in de boekenkast naar oude clubbladen, geen geblader..... al zijn de procedures vaak lastig, soms verraderlijk.)

Het gaat wederom om de halo. Nu de beslissing in het clubkampioenschap is gevallen zie ik nog veel meer symboliek.

Dit is het Baken, het origineel van de versiering op kantorencomplex Olympus. Een brok gelijkmatigheid en symbolisch voor het schaakspel van Jos. Maar het leverde in het afgelopen seizoen geen bekroning op.

En in de spiegeling zie ik de zwierigheid van het schaakspel van Wobbe. Soms wat riskant, maar zo veroverde hij wel mooi het kampioenschap..... en die halo.

Van harte gefeliciteerd, Wobbe.

Ik streef er naar in het nieuwe seizoen meer concurrentie te creëren, voor het clubkampioenschap.

Gerard Bons