TWELLO.- Deze week start het nieuwe schaakseizoen voor de Twellose schakers. Op de eerste clubavond tijdens de ledenvergadering worden de kampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd en de details voor het nieuwe seizoen besproken. Een week later starten de diverse competities, maar ook in de zomermaanden zaten de schakers niet stil.

De afgelopen maanden organiseerde de Twellose SC in Terwolde het zomeravondtoernooi. 28 Spelers uit de regio togen wekelijks naar Brasserie KriebelZ. Winnaar werd Henri Jansen van de Voorster SC met 6 punten. Carlo Buijvoets (VDS Beekbergen) verzamelde 5,5 punt en werd tweede. Daar achter eindigde Wobbe de Vries (Twellose SC) met 5 punten. De winnaar kreeg een ‘dinner for two’ aangeboden door Brasserie KriebelZ.

Nieuwe leden welkom
De TSC-leden starten het seizoen in een fonkelnieuwe zaal. De speelzaal bij Hotel Restaurant Taverne heeft een opknapbeurt gehad en lijkt door de nieuwe inrichting twee keer zo groot. Ruimte genoeg dus voor nieuwe leden. Bent u ‘t schaken op internet beu, kom eens gezellig meespelen. De drempel is echt niet hoog. Meer informatie vindt u op twelloseschaakclub.nl of op dinsdagavond aan de H.W. Iordensweg 3.