Piet Rusch benoemd tot erelid

Op zaterdag 20 november 2010 is Piet Rusch benoemd tot erelid van de Twellose Schaakvereniging. Piet Rusch is vele jaren voorzitter geweest en is in Twello en omgeving bij iedereen bekend als het over schaken gaat.

Hij was de grote initiatiefnemer van het schoolschaken. De lesgever bij uitstek van het jeugdschaken en organisator van achttien jaar Rabobank jeugdkampioenschappen van de gemeente Voorst.

Rusch, 40 jaar lid en al jaren het gezicht van de Twellose Schaakclub, werd nu geëerd door zijn club voor zijn vele inspanningen voor de club en de jeugd. Hij werd benoemd tot erelid. De huidige voorzitter, Rien van Hattum, reikte hem een fraaie oorkonde uit en memoreerde kort aan de vele verdiensten van Piet.

Karakteristiek portret van Piet Rusch.

Piet Rusch ontvangt de onderscheiding uit handen van voorzitter Rien van Hattum.