Felicitaties

Van oud-lid Jan Soeteman en zijn echtgenote ontvingen wij een kaartje met felicitaties in verband met het 75-jarig bestaan.
Jan Soeteman is inmiddels 95 jaar en vierde onlangs zijn 70-jarig huwelijk.

De tekst op de binnenzijde luidde:

Veel jong leren.
Doorgaan met schaken leren aan kinderen om door te gaan in de volgende 75 jaren.
Geluk daarmee is de wens van de Soetemannen.

Op 9 december 2010 ontvingen wij onderstaande felicitatie per e-mail.

Geacht bestuur en leden van de Twellose Schaakclub,

Wij hebben uw bericht voor de receptie ter gelegenheid van jullie 75-jarig bestaan in goede orde ontvangen. Helaas is geen van onze bestuursleden in de gelegenheid om zaterdag 11 december aanwezig te zijn.

Wij willen jullie van harte feliciteren met het behalen van dit jubileum en wensen jullie een plezierige middag!

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE SCHAAKBOND,

M.J. (Mark) van der Werf
directeur

Van Burgemeester en Wethouders ontvingen wij op 10 december 2010 de felicitaties per brief met de volgende tekst.

Beste meneer Casteel,

Langs deze weg willen wij u van harte feliciteren met het 75-jarig bestaan.

Helaas zijn wij wegens andere verplichtingen niet in de gelegenheid om u persoonlijk te feliciteren tijdens de receptie op zaterdag 11 december a.s. Ter gelegenheid van uw jubileum hebben wij een bedrag op uw bankrekeningnummer overgemaakt.

Wij wensen u een plezierige receptie toe.

Met vriendelijk groet,

burgemeester en wethouders

E.J.M. van Leeuwen                drs. J.T.H.M. Penninx
secretaris                                 burgemeester

Van directie en personeel AOC-Oost ontvingen wij felicitaties d.m.v. een fraai bloemstuk.

De directie van de Rabobank Gemeente Voorst stuurde ons de gelukwensen per post, de tekst luidde:

Geachte heer Casteel,

Wij ontvingen uw uitnodiging voor de receptie t.g.v. het 75-jarig bestaan van de Twellose Schaakclub.

Wij zijn niet in de gelegenheid de receptie te bezoeken, maar willen u van harte feliciteren met dit heuglijke feit.

Met vriendelijk groet,

Rabobank Gemeente Voorst
P.H.R. Tolboom
Directeur Zakelijk

Verder ontvingen wij veel felicitaties op de gezellige receptie van zaterdagmiddag 11 december 2010 zoals de foto's aantonen.