Uitnodiging

Op zaterdag 11 december 2010 hield de Twellose Schaakclub een receptie voor genodigden.

Hieronder een afdruk van voor- en achterzijde van de uitnodigingskaart, zoals deze verstuurd werd op 18 november 2010.

In Voorster Nieuws van 24 november 2010 werd een publicatie geplaatst waarin oud-leden werden uitgenodigd voor de receptie van 11 december.

Hieronder de tekst zoals deze in Voorster Nieuws verscheen.

Receptie Twellose Schaakclub 75 jaar

TWELLO.- De grootste Nederlandse schaker aller tijden, Max Euwe, werd in 1935 wereldkampioen door de tweekamp om de wereldtitel te winnen van de tot Fransman genaturaliseerde Rus Alexander Aljechin. Dit was een enorme impuls voor de Nederlandse schaaksport. Jong en oud wilde schaken en in menig stad en dorp werd dat jaar een schaakclub opgericht; zo ook in Twello.

Op 8 december 2010 bestaat de Twellose Schaakclub 75 jaar. Dit wordt ondermeer gevierd met een receptie voor genodigden op zaterdag 11 december. Omdat in de administratie van de club de recente adressen van oud-leden niet (meer) voorkomen, worden zij niet aangeschreven en mogen de oud-leden en hun partner deze publicatie beschouwen als een uitnodiging. De receptie wordt gehouden in Hotel Restaurant Taverne aan de H.W. Iordensweg 3 in Twello en begint om 14.00 uur.