pagina 2/2
stap terug terug naar Oudnieuws
Ledenvergadering d.d. 27 augustus 2002 (vervolg)

* De opzet van de interne competities blijft hetzelfde als afgelopen jaar.
* Joop Groenenberg stopt met de coordinatie berichtgeving Voorster Nieuws. Hans Knegjens zal nu de "auteurs" op de schaakkalender vermelden.
* Er worden plannen gemaakt voor een Rapidtoernooi op de zondagmiddag in Dorpszicht te Terwolde. Verenigingen zullen worden aangeschreven. De minimale deelname moet 40 spelers zijn en zal eind november of begin december starten.
* Rondvraag
- Hans Knegjens vraagt of er al iets van Willem Stegeman vernomen is. Willem heeft een halfjaar geleden een mailtje gestuurd. Dick Stevens neemt misschien volgende week contact met hem op.
- Piet Rusch vraagt hoe het nu verder gaat met de jeugdopleidingen. Rien antwoordt, dat we misschien de ouders in moeten schakelen.
- Gerard Hazelaar licht mondeling de brief aan de partners van de schaakleden toe.
- Rien reikt de prijzen uit van de interne competitie en de Taverne Beker aan de winnaar van beide toernooien Jos Barendregt. Zelf heeft hij de Jan Dijkhuis Bokaal gewonnen. Die beker heeft hij maar thuis gelaten.